DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Onze diensten bestaan uit alle werkzaamheden op en rond uw dak, in de ruimste zin van het woord. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten

PANNENDAK

Voor zowel renovatie en/of nieuwbouw daken kunt u bij ons terecht. Een pannendak kiest u op uitstraling en kwaliteit. De hellingsgraad van het dak bepaald mede de keuze voor het soort pannendak. Als u uw schuine dak wilt voorzien van een pannen dakwerk, heeft u keuze uit betonnen of keramische, holle of platte dakpannen. Deze hebben allen eigen bewezen voor- en nadelen die zorgvuldig afgewogen dienen te worden.

PLATDAK

Voor zowel SBS als APP gemodificeerde top-laag dakbedekkingen kunt u bij ons terecht. Tevens bouwen wij een platdak vanaf de balkenlaag voor u op, dus onder contructies, damp-remmende lagen, isolaties en waterkerende lagen een of meerlaags, mechanisch of losliggend

 

 

LOOD & ZINKWERK

Lood en zinkwerk zijn nauw verbonden met daken en vaak een essentieel onderdeel ervan.

Daarom nemen wij deze werkzaamheden mee in onze uitvoering, lood aansluitingen maken wij in gevels en schoorstenen. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor een waterdicht concept. Ook voor zinkwerken kunt u bij ons terecht voor zowel dakgoten, zinken kappen, felswerk of complete zinkdaken ect.

ISOLATIE

De meest geschikte dakisolatie materiaal is niet zo gemakkelijk aan te wijzen. Het hangt voornamelijk af van de eisen aan de constructie en natuurlijk de woning zelf. We werken met verschillende soorten dakisolatie zoals: Pir, Eps (piepschuim), Pur, steenwol etc.

GEVELBEKLEDING

Voor het bekleden van gevels en boeiboorden maken wij gebruik van Archipan, waar door wij een uitgebreide kleuren gamma kunnen aanbieden.

Ook voor zinken bekleding kunt bij ons terecht met een uitgebreide kleuren gamma

En voor Plastisol kunt ook bij ons terecht ook met een uitgebreide kleuren gamma

Het resultaat is dan een degelijke maar vooral op termijn een onderhoudsvrije bekleding.

SHINGELS

Shingels bieden een speelse doch degelijke afwerking van uw dak, het kleurengamma en de verschillende vormen bieden een ruime keuze om een dak naar uw wenst te vol doen.

 

DAKRAMEN

Voor dakramen werken we met het Velux programma de uitgebreide keus en beproefde kwaliteit sluiten goed aan bij ons bedrijfsconcept.

Ook de ruime keus in accessoires zoals rolgordijnen en luxaflex bieden een toegevoegde waarde.

DAKKAPELLEN

Wij maken de dakkapellen van buiten geheel onderhoudsvrij, vanwege de moeilijke bereikbaarheid van een dakkapel.

Voor het kozijn heeft u de mogelijkheid om deze uit te laten voeren in hardhout of in kunststof en isolerend dubbelglas. De buitenbekleding kan met Trespa bekleed worden.De Trespa plaat biedt een brede keuze aan zodat de dakkapel naar wenst gemaakt kan worden.

ONDERHOUD

AdemaBackus Dakwerken is een vooruitstrevend en professioneel Dakdekkersbedrijf, dat niet alleen aan nieuwbouw en renovatie doet, maar ook gespecialiseerd is in reparatie, onderhoud en inspectie van uw dak.

Wij zijn zeer gemotiveerd en maken daar goed gebruik van, om van uw dak een succes te maken..